Het klimaatcircus op hol

We hebben haast, de hoeveelheid CO2 moet naar beneden want de aarde warmt op. Toch? In 2012 heeft de VN klimaatafdeling al moeten toegeven dat de aarde helemaal niet opwarmt. Volgens hen komt dat omdat de aarde een pauze heeft ingelast, maar ze zijn er van overtuigd dat de opwarming ergens snel in de toekomst wel zal gebeuren en dus moeten we ons allemaal schuldig voelen. Immers het is allemaal onze schuld dat de aarde opwarmt, ook al warmt ie nu even niet op.

De cheerleaders op links hebben besloten de gekte nog wat aan te zwengelen door een plan te maken waarbij de CO2 met 95% gereduceerd moet worden. Wat ik een beetje mis is een berekening over hoeveel CO2 we nodig hebben om voldoende voedsel te verbouwen en zuurstof te produceren voor de groeiende wereldbevolking. Geen CO2, geen zuurstof en geen voedsel. Ik ben helemaal voor schone lucht maar absoluut tegen een CO2- vrije lucht. Voor een schone lucht kunnen we gewoon beginnen met een verbod op de extreme luchtvervuiling veroorzaakt door de volstrekt illegale chemtrails. Kost niks. (Als je hier nog nooit van gehoord hebt zoek het even op, dan kom je erachter dat sluierbewolking een codewoord is voor chemtrails.) We zouden ook wat meer bomen kunnen planten die de CO2 voor ons omzetten in zuurstof en voedsel. Maar zoals Samson tijdens een Bilderberg conferentie heeft gezegd: „De klimaatagenda is bedoeld om de wereldbevolking te beheersen“. De vraag is natuurlijk hoeveel mensen kunnen leven van die 5% die overblijft, en wat zijn ze van plan te doen met die anderen?

Ik ga even speculeren over waarom we zo’n haast hebben, vrij filosoferen. Volgens een aantal klimaatdeskundigen zullen we in 2018 in een ijstijd terechtkomen, dus als je wilt blijven volhouden dat de aarde opwarmt moet je snel handelen. De bedoeling is: 1) om voor 2018 belasting te gaan heffen op alle producten die in hun proces CO2 hebben veroorzaakt. Dat is dus alles dat niet rechtstreeks pesticidevrij van de koude grond komt; 2) er effectief voor altijd geregeld is dat Afrika zich industrieel niet zal kunnen ontwikkelen; 3) dat alle kleinere energiebedrijven failliet gaan doordat ze hun kolen en andere vervuilende fabrieken moeten sluiten. Deze energiebedrijven worden dan opgekocht door een handjevol wereldwijde energieconglomeraten. Dit zal de prijs voor energie enorm opdrijven. Als kers op de taart zullen we vanaf 2018 (als de voorspelling klopt) van september tot april de verwarming aan moeten doen. De energie multinationals zullen slapend rijk worden en kunnen de opgekochte vervuilende fabrieken gewoon weer opstarten, want nood breekt wet nietwaar.
Is dit zo’n beetje de bedoeling?

Advertisements