Obama draait door

De man die zich tot president heeft laten kronen door de Zionisten begint steeds meer de weg kwijt te raken. De man is zo beperkt in zijn intellect dat het nog een wonder is dat ie de teleprompter kan lezen, maar zelfs dat gaat hem steeds moeilijker af. In een toespraak enkele weken geleden heeft hij al toegegeven dat de VS de terroristen van ISIS traint en dat ze daar mee door zullen gaan, dat stond vast niet op de teleprompter. Nu heeft hij Rusland het advies meegegeven dat ze Daesh en ISIL (ISIS) moeten bevechten. Mmm, dat is toch hetzelfde? Of, heeft ie per ongeluk gezegd dat er 2 clubs zijn: ISIS, die strijden voor een groter Israël, en Daesh, die strijden voor de terugkeer van het Ottomaanse Rijk? Wie is wie Obama???

Het probleem met leugens vertellen is dat je op een gegeven moment vast komt te zitten als de situatie verandert. Want begon de ‘War on terror’ niet als gevolg dat het ‘grootste kwaad’ op de wereld vernietigd moest worden? Toen, 14 jaar geleden, was dat Al Qaida, nu zijn het onze grote vrienden die ons helpen van Assad af te komen. De reden dat we van Assad af moeten is omdat Israël een hekel heeft aan Assad en het ‘grootste kwaad’ van 14 jaar geleden is nu dus ineens getransformeerd in de gematigde oppositie in Syrië. Ondertussen blijkt dat Israël achter 9/11 zit en Al Qaida er niets mee te maken had. Vrienden blijken vijanden te zijn, vijanden zijn onze beste vrienden, ik begrijp wel waarom Obama het niet meer kan volgen.

Hij vindt dat Midden Oosten ook helemaal niet zo belangrijk. Het Midden Oosten is een speeltje van de kleuters in het Pentagon. Obama heeft hetzelfde doel als Churchill: Hij wil in de geschiedenisboeken terecht komen en vindt, net als Churchill, dat de beste manier is een wereldoorlog te starten. Het echte werk komt nog en hij is vastbesloten. Met hulp van Oekraïne, Israël, Turkije en de rest van de NATO wil hij koste wat kost een oorlog met Rusland beginnen. Nadat een Russisch vliegtuig boven Egypte is neergehaald door ….?, heeft Oekraïne nu de Krim in het duister gezet, heeft de NATO inmiddels heel Rusland omsingeld met legerbasissen en legereenheden, spendeert de VS honderden miljoenen om Oekraïne van wapentuig te voorzien dat voor een deel vervolgens weer doorgesluisd wordt naar ISIS om Russische vliegtuigen uit de lucht te kunnen schieten, worden de economische sancties nog eens verlengd en schiet Turkije een Russische bommenwerper neer. Aan de andere kant van de wereldbol heeft Obama oorlogsschepen voor de kust van China opgesteld om hen tot een oorlog te provoceren. Alles is in stelling gebracht om WO III te starten. Het wachten is op een verkeerde beweging van Rusland of China, of, als dat voor de volgende Amerikaanse verkiezingen nog niet is gebeurd, een valse vlag operatie waar Rusland of China de schuld van krijgt. Verder heeft Obama ze nog allemaal op een rijtje….

Het voordeel van het starten van een wereldoorlog is dat je de noodtoestand kunt uitroepen en er geen verkiezingen komen zodat je nog wat langer mee mag spelen in de zandbak met de andere kleuters. En nou maar hopen dat de kids met hun vingertjes van de nucleaire knop af kunnen blijven.

Advertisements