Nederland heeft geen vijanden nodig

Nederland heeft geen vijanden nodig want we hebben geweldige vrienden die deze rol prima kunnen vervullen, een greep uit onze vrienden club:

Onze beste vrienden in een hechte genootschap die we onze democratie op een zilveren schaal hebben gepresenteerd: de Europese Unie. Wat heeft deze vriendschap zoal opgelevert: Miljarden belastinggeld dat verdwijnt in het zwarte gat ook wel bureaucratie genoemd, wetten die onze vrijheid, veiligheid en privacy tot het minimum beperken, wetten die tot op het kleinste detail ons vertellen hoe wij moeten leven, frauderende en gecorrumpeerde ‘leiders’ die ten gunste van multinationals toestaan dat we dag in dag uit vergiftigd worden door ondeugdelijke medicijnen, pesticiden en voedseltoevoegingen, en de continue dreiging boven ons hoofd dat als we niet doen wat ons opgedragen wordt er een manoeuvre a la Griekenland wordt ingezet en Nederland tot op het bot wordt uitgekleed onder het mom van dat we lui zijn.

Onze beste vrienden in een hechte terroristische organisatie genaamd NATO. Wat heeft deze vriendschap opgelevert: Dat we mede verantwoordelijk zijn voor alle terroristische acties die door het Gladio netwerk worden uitgevoerd (dit zijn alle aanslagen in Europa waarbij voor de val van de muur de communisten en sindsdien de moslims de schuld krijgen), we verplicht zijn als een hondje achter de VS aan te lopen die de hele wereld loopt te verzieken in opdracht van Israël, we (mede)verantwoordelijk gesteld moeten worden aan de schendingen van het internationaal recht door: niet alleen onszelf maar ook o.a. de VS, VK, Frankrijk, Duitsland en Turkije, de continue dreiging dat als we weigeren te doen wat de VS, als spreekbuis van Israël, ons opdraagt we slachtoffer kunnen worden van een terroristische aanslag door de Gladio/Mossad bende.

Verder zijn we sponsor, cheerleader en/of wapenleverancier voor (dit is maar een kleine greep):

Saoedi Arabië die, als ze even niet bezig zijn op straat hun burgers met behulp van een zwaard van hun hoofd te ontdoen, druk bezig zijn de gehele bevolking van Jemen uit te moorden (favoriete doelwitten zijn ziekenhuizen en trouwerijen) en de salarissen betaald van de huurmoordenaars die wij terroristen (ISIS, Al Qaida, of hoe ze nu weer heten) noemen en het Midden Oosten en Afrika onleefbaar maken. Als je kritiek wilt leveren zou ik eerst zorgen dat al je vliegtuigen op de grond staan;

De VS die inmiddels tientallen miljoenen moorden op hun conto kunnen schrijven sinds de tweede wereldoorlog, wapen- en Toyota leverancier en trainer van Al Qaida, ISIS en alle aanverwante terroristische organisaties, verantwoordelijk voor het omverwerpen van tientallen regiems, o.a. verantwoordelijk voor de oorlogen in Korea, Vietnam, Joegoslavië, Lybië, Irak, Afghanistan, Irak, Syrië, Mali, Soedan en Somalië, verantwoordelijk voor de complete ineenstorting van de wereldeconomie (meerdere malen), alle burgers in de wereld tot slavernij heeft veroordeeld, en ons dagelijks besproeit met zware metalen en andere troep in het kader van een niet opwarmende aarde ook wel geoengineering genoemd;

Turkije die verantwoordelijk is voor het uitmoorden van Koerden, ISIS voorziet van training, wapens, saringas, medische behandeling, paspoorten als ze Europa in willen en gratis vliegvervoer naar Jemen als ze daar hun moordpartijen willen voortzetten nadat ze voor de Russen op de vlucht geslagen zijn, de door ISIS van de Syrische bevolking gestolen olie opkoopt, de vluchtelingencrisis mede heeft veroorzaakt, een Russische bommenwerper boven Syrië heeft neergeschoten omdat ‘hun’ terroristen aangevallen werden, journalisten vermoordt of opsluit als ze de waarheid willen publiceren over de rol van Turkije in Syrië;

Israël dat het meest racistische apartheidsregime uit de geschiedenis van de wereld heeft, in het bezit van het grootste concentratiekamp dat de wereld kent, genaamd Gaza, het volstrekt illegale principe van collectieve schuld naleeft, al 70 jaar de Palestijnen onderdrukt, terroriseert, van onderdak, medische hulp,elektriciteit, voedsel en schoon water ontdoet, druk bezig is de gehele Palestijnse bevolking uit te moorden, volstrekt illegaal in het bezit is van massavernietigingswapens waaronder een grote hoeveelheid nucleaire bommen, verantwoordelijk was voor de aanslag op 9/11/01 om een War on Terror te kunnen starten en de VS te dwingen alle presidenten die de Palestijnen steunen te vermoorden of af te zetten en de landen te ontwrichten, hofleverancier van legerofficieren aan ISIS en medische verzorging levert aan gewonde leden van ISIS. Oh, en als je op het idee komt om ze ergens op aan te spreken, gewoon omdat er zoiets als internationaal recht bestaat en mensenrechten, dan ben je een anti-semiet en kun je een aanslag van de Gladio/Mossad bende verwachten. Spanje is gewaarschuwd bij deze (heeft een arrestatiebevel voor Netanyahu en 7 andere Israëliërs uitgevaardigd voor de aanslag op een hulpgoederen boot voor de mensen in Gaza), Frankrijk ging jullie al voor (wilde Palestina erkennen als land en als gevolg was er de aanslag op Charlie Hebdo).

Oekraïne onze nieuwe vrienden die we eerst maar eens volkomen illegaal van een nieuwe regering hebben helpen voorzien en nu druk is met het uitmoorden van etnische Russen in het oosten van het land, die weigert zijn schuld aan Rusland te betalen waardoor we nu als nieuwe vrienden verantwoordelijk worden voor de terugbetaling van miljarden, die de Krim, dat zich op democratische wijze via een referendum heeft afgescheiden van Oekraïne en zich weer terug bij hun moederland Rusland heeft gevoegd, bombardeert waardoor er geen elektriciteit meer is, die de MH17 naar beneden heeft gehaald om een oorlog tussen de NATO en Rusland te forceren, wiens troepen getraind en van wapens voorzien worden door de VS om een derde wereldoorlog te kunnen beginnen terwijl hun bevolking in volstrekte armoede wegglijdt.

En dan zie je Rutte met zijn zelfgenoegzame, arrogante lach op ons Nederlandse burgers neerkijken en ons vertellen dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Deze man met dit soort vrienden denkt serieus dat ie ons kan vertellen wat wij moeten doen en hoe we ons moeten gedragen (volgens de Nederlandse waarden en normen, met zulke vrienden: hebben wij dan normen en waarden?). Je reinste comedy. Wie heeft er vijanden nodig met zo’n vriendenkring?
Nu begrijp je waarschijnlijk ook waarom als onze ministers naar het buitenland gaan ze alleen zeuren over mensenrechten als ze naar China, Rusland of Afrikaanse landen gaan. Die hebben geen terroristenclub die hier wel even een aanslag zullen plegen als vergelding voor de kritiek. Ik zeg zeuren, niet omdat ik niet in de rechten van mensen geloof, in tegendeel ik geloof in de rechten van alle mensen op deze planeet. Ik zeg zeuren omdat kleuters anderen, die groter zijn dan hen, alleen durven uit te dagen omdat ze weten dat ze bevriend zijn met de ergste bullebakken van de klas. Mensenrechten interesseert ze geen ene moer, dan hadden ze wel andere vrienden uitgekozen, ze moeten alleen even laten zien dat ze ook meedoen en wat durven te zeggen. In Afrika worden mensen kotsmisselijk van dat hypocriete Nederlandse vingertje dat steeds weer omhoog gaat, en terecht. Steek dat vingertje maar eens op naar je zogenaamde vrienden Mark Rutte, dan praten we ergens over.

Advertisements