Wat is oorlog?

Oorlog is heel simpel het proces van een paar volwassen uitziende kleuters die teveel geld hebben en de hele wereld onder hun controle willen hebben en die wat naïeve jongens en meisjes bereid vinden die vol met testosteron, adrenaline en drugs hun agressie willen botvieren op andere naïeve jongens en meisjes vol met testosteron, adrenaline en drugs. Dit gaat net zo lang door totdat de kleuters (ook wel psychopaten genoemd) besluiten dat ze weer voldoende geld en controle hebben en verklaren wie de langste penis had.

Achterlatend een land dat tot in het stenen tijdperk terug is gebombardeerd, honderdduizenden doden, miljoenen mensen voor het leven getekend, miljoenen vluchtelingen en mannen en jongeren die vol woede, frustratie, verdriet en haat zitten omdat hun land naar de klote is gebombardeerd, er honderdduizenden doden zijn te betreuren, miljoenen mensen voor het leven getekend zijn en miljoenen vluchtelingen het land hebben verlaten zonder dat iemand een reden kan bedenken waarom. Deze jongens en mannen heten nu terroristen die ons haten om ‘onze manier van leven’, ja echt ik verzin het niet.

Na de oorlog wordt het geschiedenisboek geschreven door de overwinnaars waarin de karakters worden aangepast, de feiten op zijn kop gezet worden en wij uiteraard als helden uit het bus komen en de vijand (die natuurlijk nooit een vijand was, maar wie let er op de details) was een gevaarlijke gek die gestopt moest worden en dat kan uiteraard alleen als je de hele bevolking uitmoord en het land met de grond gelijk maakt.

En elk jaar mag je op veteranendag de helden bedanken dat ze weer een zinloze met ons belastinggeld betaalde oorlog hebben gevoerd die gewonnen is door de eigenaren van de wapenindustrie en banken, die weer miljarden dollars op hun bankrekeningen hebben kunnen bijschrijven. Bedankt!

Kom werken bij Defensie, mag je mee doen aan dit circus, honderdduizenden mensen vermoorden en toch nog een etiketje met held opgeplakt krijgen, wie wil dat nou niet? Ik bedoel maar als je niet voor Defensie werkt moet je voor 1 moord 10 jaar de gevangenis in. Stel je bent een gewetenloze seriemoordenaar of parallelmoordenaar en je hebt een hekel aan kleine hokjes dan is werken bij Defensie de oplossing, en je krijgt nog betaald ook.

Advertisements